Werkwijze

Zo gaan wij te werk van aanvraag, offerte tot plaatsing van kunststof kozijnen, deuren en gevelbekleding.

Aanvraag

We starten bij de aanvraag. U neemt contact met ons op en geeft ons het adres door van de woning waar u onze kunststof kozijnen, deuren of gevelbekleding geplaatst wilt krijgen. U kunt ook vrijblijvend advies aanvragen of de brochure. Hierin vindt u veel informatie wat wij doen en vooral wat uw keuzes zijn als het gaat om kunststof kozijnen.

slidingdoors-pvc-products-easyslide-image

Offerte

Wij nemen contact met u op en bieden u alle advies en informatie die u maar wenst. Wij maken een inmeet afspraak waarna wij gaan inmeten. Ook gaan we met u de mogelijkheden van kleuren en structuren bespreken. Op basis van de wensen en keuzes gaan wij aan de slag met een offerte. Uiteraard hoort hier ook de keuze bij van het glas.

brochure-vb

Inmeten & bestellen

Bij akkoord wordt er digitaal ingemeten waarbij wij de situatie voor de monteurs inschatten en alle informatie noteren die nodig zijn voor de productie. Vervolgens gaan wij in samenwerking met de fabriek aan de slag met uw kunststof kozijnen, deuren of gevelbekleding.

Anko De Vries en Bennie Meijer

Plaatsen

Wij werken met vaste partners bij het plaatsten van de kunststof kozijnen. Alle monteurs zijn gecertificeerd. Wij demonteren waar nodig de oude kozijnen en plaatsen de nieuwe kozijnen.

Na oplevering

Na plaatsing en montage heeft u de fabrieksgarantie en kunt u altijd bij ons terecht voor vragen over onderhoud.

plaatsen
Kunststof kozijnen stadskanaal

Brochure ontvangen?

Brochure Kozijnen