Marketingtrainingen

Marketingtrainingen van Irene op locatie en online

Marketing Madame is jouw partner voor doeltreffende marketingtrainingen en strategieën die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Mijn expertise begint met een grondige marketingscan waarbij ik de huidige status van jouw marketingactiviteiten onder de loep neem en een gedetailleerd plan opstel voor verbetering. Ik werk het liefst bij bedrijven op locatie zodat de lijnen kort blijven, we snel kunnen schakelen en ik het bedrijf snel leer kennen. Hieronder zie je de trainingen die klanten van mij afnemen.

Marketingstrategie in 1 dag

Voordat ik bij het bedrijf start, stel ik eerst een marketingplan op. Hoe zorg je dat je opvalt tussen alle berichten zonder dat je je eigen identiteit verliest?

Tweedaagse LinkedIn training

Hoe presenteer je je en zorg je dat je opvalt tussen alle berichten op LinkedIn zonder dat je je eigen identiteit verliest? 

Social media training in 1 dag

Jouw social mediakanalen meer aandacht geven. In één dag breng ik je heel veel bij.

Training klantretentie

Hoe je van jouw klanten ambassadeurs maakt. Investeer in je bestaande klanten die steeds terugkomen.

Brandingstrategie in 1 dag

Hoe presenteer je je en zorg je dat je opvalt tussen alle berichten op LinkedIn zonder dat je je eigen identiteit verliest?

Customer journey mapping

Welke reis bewandelt jouw klant? Een training voor verbeterde tevredenheid.

Jouw waardepropositie in kaart in 1 dag

Begrijp en gebruik jouw unieke waarde als bedrijf om op te vallen en je te onderscheiden.

Marketingtrainingen op locatie

Een aantal keren per jaar organiseer ik ook op verschillende locaties groepstrainingen. Wat ik met net zoveel plezier doe is bij jou op locatie trainen. Zo kunnen we gericht aan bepaalde vaardigheden werken. Een-op-een of in een kleine groep.

Als we het doen,
doen we het goed

Ik werk het liefst bij bedrijven op locatie zodat de lijnen kort blijven, we snel kunnen schakelen en ik het bedrijf snel leer kennen.

De frequentie van de afspraken is afhankelijk van de bedrijfsgrootte, doelen en de omvang van de werkzaamheden.

Gertruda Ouwehand
Gertruda Ouwehand
Een leuke en leerzame ervaring rijker! Irene is kundig en bekwaam. Ze werkt met eigen materiaal wat inzicht geeft in marketing in algemene zin. Daarnaast inzicht in welke tools ik kan inzetten voor mijn marketing en praktijkvoorbeelden die ik direct kan toepassen.
Hans De Jonge
Hans De Jonge
Echt een topper in haar vak!
Eline Verhoef
Eline Verhoef
Samen met Irene een marketingdag bij mij thuis gehad. Het was een ontzettend leerzame en vooral ook gezellige sessie. Ik weet nu veel beter waar mijn bedrijf voor staat en waar ik heen wil. Irene onwijs bedankt! 😀
Cindy Mattijssen
Cindy Mattijssen
Irene is een positief mens, die toffe GIFs heeft gemaakt voor mijn bedrijf. Snel en creatief.
joost lemm
joost lemm
Zeer te spreken over Irene. Zij heeft directies van de RVKO scholen meerdere social media trainingen gegeven. De reacties zijn zeer positief en in het nieuwe schooljaar nemen wij nog een aantal trainingen van haar af. Aanrader!
ParketGroep Nederland
ParketGroep Nederland
Met onze winkels hebben wij recent een Social Media training gevolgd van Marketingmadame. Zelden zo'n duidelijke en goed voorbereide training gehad. Zowel ervaren als minder ervaren gebruikers konden goed verder met de geboden informatie. We gaan zeker nog eens gebruik maken van de andere trainingen.
Stacey Aponno
Stacey Aponno
Hele fijne training bij Marketing madame Irene. Een fijne sfeer, ze weet goed waar ze het over heeft en zeker bij een individuele training denkt ze mee met jouw vraagstukken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Je krijgt zin om aan de slag te gaan!
Vanoo Media
Vanoo Media
Het is fijn samenwerken met Irene. Wij hebben onze krachten gebundeld tot een mooi eindproduct voor een gezamenlijke klant. Dank voor de snelle en goede communicatie!
Verschoor Duurzame Daken
Verschoor Duurzame Daken
Perfecte aanvulling op onze marketing. Professioneel, snel, creatief en gezellig. (online) folders, website, foto's bewerken > peuleschil voor madame Creëren van content en werven van nieuwe klanten Verrassen van bestaande klanten Voor gevestigde bedrijven een perfecte aanvulling, voor online starters de ideale opstap. Ga zo door !
Jeroen Maree
Jeroen Maree
Marketingmadame heeft ons verder geholpen om dichter bij onze gasten te komen via een social media plan. De professionele en creatieve benadering hebben wij als zeer prettig ervaren en hopen nog lang samen te werken!