AUTHENTIEK OP LINKEDIN

LinkedIn is hét kanaal voor de business professional, maar hoe zorg je dat je opvalt tussen alle berichten zonder dat je je eigen identiteit verliest? Dat is waar ik jou mee op weg ga helpen in deze 2-daagse training. 

Authentiek op LinkedIn training

Je zou wel op LinkedIn actief willen zijn, maar het kost zoveel tijd… Of je wilt wel wat plaatsen, maar waar zitten mensen op te wachten? Je bent bang dat je in herhaling valt en daardoor valt het stil op jouw LinkedIn pagina. Zonde!

LinkedIn groeit nog steeds en is niet alleen een belangrijk kanaal voor ondernemers. Wanneer jij ambities hebt en graag jezelf als professional wilt profileren, is het tijd om aan de slag te gaan met je merk! 

Als ze je niet kennen, kunnen ze ook niet voor je kiezen. Dus laat je authentieke zelf zien. 

DAG 1: Jezelf als merk

De eerste dag gaan we terug naar de basis en brengen we jouw persoonlijke merk in kaart. Door jouw merk uit te diepen, weet je straks sneller en beter je LinkedIn in te zetten.

 • Je komt te weten hoe sterke merken zijn opgebouwd en kunt dit ook bij jezelf toepassen
 • Je ontdekt hoe je jezelf als merk het beste kunt neerzetten
 • Jij weet aan het einde van je dag waar je voor staat en kunt er de juiste woorden aan geven

DAG 2: Vanuit je merk aan het werk

De tweede dag is het tijd voor actie, neem dan je laptop of tablet mee want je wordt aan het werk gezet! Alles wat je in de eerste dag hebt uitgediept ga je nu toepassen op je LinkedIn profiel en je content. 

 • Je kunt je merk vanuit waarden en archetypes vertalen naar tekst en beeld
 • Je weet hoe LinkedIn werkt en kunt berichten schrijven die jouw personal brand versterken
 • Je kunt op LinkedIn op jouw authentieke manier een netwerk opbouwen en weet welke LinkedIn functionaliteiten je hiervoor kunt gebruiken

Wat levert het je op?

 • Je krijgt je eigen merk duidelijk in beeld en kunt daardoor beter en sneller beslissingen nemen
 • Je leer creatief met content omgaan, waardoor je bruist van de ideeën
 • Je leert verschillende functionaliteiten van LinkedIn slim inzetten
 • Aan het einde van de training is jouw merk verwerkt in je LinkedIn profiel
 • Je weet online je eigen merk op te bouwen 

Algemene informatie

Locatie
Restaurant Vroeg
Achterdijk 1
3981 HA Bunnik

Data
6 en 13 december

Groepsgrootte
Minimaal 6 maximaal 10

Aantal dagen
2 dagen

Tijdstip
10:00-16:30 uur

Investering
Normaal: €995,- excl. btw. voor 2 dagen
Pilotprijs: €400,- excl. btw. voor 2 dagen

Gertruda Ouwehand
Gertruda Ouwehand
Een leuke en leerzame ervaring rijker! Irene is kundig en bekwaam. Ze werkt met eigen materiaal wat inzicht geeft in marketing in algemene zin. Daarnaast inzicht in welke tools ik kan inzetten voor mijn marketing en praktijkvoorbeelden die ik direct kan toepassen.
Hans De Jonge
Hans De Jonge
Echt een topper in haar vak!
Eline Verhoef
Eline Verhoef
Samen met Irene een marketingdag bij mij thuis gehad. Het was een ontzettend leerzame en vooral ook gezellige sessie. Ik weet nu veel beter waar mijn bedrijf voor staat en waar ik heen wil. Irene onwijs bedankt! 😀
Cindy Mattijssen
Cindy Mattijssen
Irene is een positief mens, die toffe GIFs heeft gemaakt voor mijn bedrijf. Snel en creatief.
joost lemm
joost lemm
Zeer te spreken over Irene. Zij heeft directies van de RVKO scholen meerdere social media trainingen gegeven. De reacties zijn zeer positief en in het nieuwe schooljaar nemen wij nog een aantal trainingen van haar af. Aanrader!
ParketGroep Nederland
ParketGroep Nederland
Met onze winkels hebben wij recent een Social Media training gevolgd van Marketingmadame. Zelden zo’n duidelijke en goed voorbereide training gehad. Zowel ervaren als minder ervaren gebruikers konden goed verder met de geboden informatie. We gaan zeker nog eens gebruik maken van de andere trainingen.
Stacey Aponno
Stacey Aponno
Hele fijne training bij Marketing madame Irene. Een fijne sfeer, ze weet goed waar ze het over heeft en zeker bij een individuele training denkt ze mee met jouw vraagstukken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Je krijgt zin om aan de slag te gaan!
Vanoo Media
Vanoo Media
Het is fijn samenwerken met Irene. Wij hebben onze krachten gebundeld tot een mooi eindproduct voor een gezamenlijke klant. Dank voor de snelle en goede communicatie!
Verschoor Duurzame Daken
Verschoor Duurzame Daken
Perfecte aanvulling op onze marketing. Professioneel, snel, creatief en gezellig. (online) folders, website, foto’s bewerken > peuleschil voor madame Creëren van content en werven van nieuwe klanten Verrassen van bestaande klanten Voor gevestigde bedrijven een perfecte aanvulling, voor online starters de ideale opstap. Ga zo door !
Jeroen Maree
Jeroen Maree
Marketingmadame heeft ons verder geholpen om dichter bij onze gasten te komen via een social media plan. De professionele en creatieve benadering hebben wij als zeer prettig ervaren en hopen nog lang samen te werken!