BRANDINGSTRATEGIE IN 1 DAG

In één dag zorg ik ervoor dat jij weer vooruit kunt met je bedrijf. Branding is de blauwdruk van jouw onderneming. Als je niet weet wat je wilt vertellen? Hoe richt je dan je website en social media in?

Brandingstrategie in 1 dag

Je wilt een advertentie laten maken, maar je hebt eigenlijk geen idee wat je erop moet zetten. Je werkt aan je nieuwe website, maar het traject lijkt eindeloos te duren omdat je geen keuzes kunt maken. Je wilt een brochure laten maken, maar op het samenstellen van de inhoud loop je vast.

Zomaar wat voorbeelden van klanten die met een brandingprobleem rondliepen. Ze hadden een prima logo, het aanbod was duidelijk maar wat hun verhaal was? Dat bleef maar vaag.

 

Tijdens deze strategiedag:

 • Wordt duidelijk welke kernwaarden bij jouw bedrijf horen
 • Bepalen we een richting voor de slogan/payoff van jouw bedrijf is
 • Stellen we de kernwaarden samen die je toepast in je marketinguitingen
 • Brengen we de klantreis in kaart
 • Geven we invulling aan klantreis d.m.v. de kernwaarden
 • Stellen we een plan van aanpak op om de huidige marketing te voorzien van de nieuwe inzichten.

Hoe ziet de trainingsdag eruit?

 • De dag duurt ongeveer van 10:00 – 16:00, dit is afhankelijk van de dynamiek en het enthousiasme.
 • We bespreken eerst wat het strategische doel is van jouw bedrijf en hoe jouw ideale klant eruitziet
 • Tijdens het kopje thee of koffie starten we op en gaan we alle kernwaarden op papier zetten.
 • Tegen de middagpauze krijg je al meer gevoel bij de uitstraling van je bedrijf
 • In de middag brengen we de klantreis in kaart en wordt duidelijk hoe de kernwaarden tot uiting komen.
 • Aan het einde van de middag sluiten we af met een plan van aanpak
 • Op weg naar huis zit je vol inspiratie maar ook rust, je weet nu wat het verhaal is dat je naar buiten gaat brengen en kunt dit op een consistente manier gaan doen.

 

De eerste stap vooruit: jouw aanmelding!

Deze training is geschikt voor zowel zzp’ers als bedrijven tot 5 man. Een groter bedrijf? Dan maak ik een offerte op maat.

Wil je de training individueel volgen, dan is jouw investering € 695,- exclusief 21% btw. In dat geval nodig ik je uit op mijn kantoor.

Voor een incompanytraining maak ik een offerte op maat.

Twijfel je nog of heb je vragen? Geen probleem, bel of mail me gerust. Ik kijk ernaar uit je verder te helpen met een sterke socialmediastrategie!

Gertruda Ouwehand
Gertruda Ouwehand
Een leuke en leerzame ervaring rijker! Irene is kundig en bekwaam. Ze werkt met eigen materiaal wat inzicht geeft in marketing in algemene zin. Daarnaast inzicht in welke tools ik kan inzetten voor mijn marketing en praktijkvoorbeelden die ik direct kan toepassen.
Hans De Jonge
Hans De Jonge
Echt een topper in haar vak!
Eline Verhoef
Eline Verhoef
Samen met Irene een marketingdag bij mij thuis gehad. Het was een ontzettend leerzame en vooral ook gezellige sessie. Ik weet nu veel beter waar mijn bedrijf voor staat en waar ik heen wil. Irene onwijs bedankt! 😀
Cindy Mattijssen
Cindy Mattijssen
Irene is een positief mens, die toffe GIFs heeft gemaakt voor mijn bedrijf. Snel en creatief.
joost lemm
joost lemm
Zeer te spreken over Irene. Zij heeft directies van de RVKO scholen meerdere social media trainingen gegeven. De reacties zijn zeer positief en in het nieuwe schooljaar nemen wij nog een aantal trainingen van haar af. Aanrader!
ParketGroep Nederland
ParketGroep Nederland
Met onze winkels hebben wij recent een Social Media training gevolgd van Marketingmadame. Zelden zo’n duidelijke en goed voorbereide training gehad. Zowel ervaren als minder ervaren gebruikers konden goed verder met de geboden informatie. We gaan zeker nog eens gebruik maken van de andere trainingen.
Stacey Aponno
Stacey Aponno
Hele fijne training bij Marketing madame Irene. Een fijne sfeer, ze weet goed waar ze het over heeft en zeker bij een individuele training denkt ze mee met jouw vraagstukken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Je krijgt zin om aan de slag te gaan!
Vanoo Media
Vanoo Media
Het is fijn samenwerken met Irene. Wij hebben onze krachten gebundeld tot een mooi eindproduct voor een gezamenlijke klant. Dank voor de snelle en goede communicatie!
Verschoor Duurzame Daken
Verschoor Duurzame Daken
Perfecte aanvulling op onze marketing. Professioneel, snel, creatief en gezellig. (online) folders, website, foto’s bewerken > peuleschil voor madame Creëren van content en werven van nieuwe klanten Verrassen van bestaande klanten Voor gevestigde bedrijven een perfecte aanvulling, voor online starters de ideale opstap. Ga zo door !
Jeroen Maree
Jeroen Maree
Marketingmadame heeft ons verder geholpen om dichter bij onze gasten te komen via een social media plan. De professionele en creatieve benadering hebben wij als zeer prettig ervaren en hopen nog lang samen te werken!