Chaletbouw & tiny houses

Projectbouw Nederland uit Stadskanaal is een fabrikant van chalets, tiny houses en vakantiewoningen. Wij bouwen en plaatsen door heel Nederland.

Chaletbouw Stadskanaal, Tinyhouse bouwen

Projectbouw vakantiewoningen, chalets en chalets

Hier vindt u alle informatie over onze kunststof kozijnen, deuren en  schuifdeuren. Met ruim 25 jaar ervaring in de bouw is Kozijnvernieuwing.nl gestart. Wij werken met een Duits merk genaamd Schüco marktleider in A-kwaliteit kunststof profielen.

Schüco heeft de dikste stalen kern in de markt, gebruikt het de meeste kunststof delen per strekkende meter, verkleurt niet, wordt niet broos en levert het beste hang- en sluitwerk.

Kenmerkend aan de kwaliteit van deze kunststof kozijnen is de samenstelling met staal aan de binnenzijde waardoor het zeer sterk is. 

Wilt u een vrijblijvende calculatie of meer informatie dan kunt u onze medewerkers op de verkoop Bennie of Anko bellen op 0599 724 155.  E-mailen kan ook op info@kozijnvernieuwing.nl

De 5 redenen

plaatsen

Kunststof in alle kleuren

De ramen van Schüco LivIng Variant bieden de beste kwaliteit tot in het kleinste detail. Zo zijn ze uitgerust met kwaliteitsdichtingen van EPDM, een hoogwaardig dichtingsmateriaal dat wegens zijn uitstekende eigenschappen wordt gebruikt in vele toepassingsgebieden in bijvoorbeeld de medische sector, de luchtvaart en de auto-industrie. De kozijnen zijn in heel veel kleuren te verkrijgen, ook in metallic en met houtnerf!

highlight-design-img

Tegenwoordig halen moderne kunststof ramen een levensduur van 30 jaar en meer. Dat is goed nieuws, op voorwaarde dat alle individuele componenten van het raam even lang meegaan. Daarbij denken we bijvoorbeeld aan de raamafdichtingen, aangezien deze een belangrijke rol spelen in het functiebehoud van het raam.