Chaletbouw & vakantiewoningen

Vanuit Stadskanaal plaatsen overal in Nederland chalets, vakantiewoningen en tiny houses.

Altijd al gedroomd van een eigen chalet? Bij Projectbouw Nederland uit Stadskanaal maken we die droom waar! Met 25 jaar ervaring in de bouw realiseren we snel en efficiënt uw chalet in onze eigen werkplaats (prefab) en plaatsen we het overal in Nederland.

Van ontwerp tot realisatie van uw vakantiechalet of tiny house

Een chalet kan dienen als een toevluchtsoord om te ontsnappen aan de hectische maatschappij. Uw eigen oase van rust, helemaal naar uw smaak, zodat het echt voelt als een thuis weg van huis. Bij ons kunt u een chalet laten bouwen die geheel gebaseerd is op uw wensen en levensstijl. Of u nu een particulier bent of een recreatiebedrijf, camping of vakantiepark bezit: wij bouwen voor iedereen een chalet op maat.

Bij Projectbouw Nederland uit Stadskanaal heeft u alle touwtjes in handen. Aan de hand van uw persoonlijke wensen bouwen wij voor u een chalet op maat die perfect bij u past. Door de vele mogelijkheden op het gebied van exterieur en interieur, zorgen wij ervoor dat uw chalet echt als een tweede huis aanvoelt. Of u nu een comfortabele, ruime, luxe of basis chalet prefereert: bij ons is in goed overleg vrijwel alles mogelijk! Uw droomchalet realiseren doet u bij Projectbouw Nederland uit Stadskanaal.

chaletbouw tinyhouse vakantiewoning bouwen stadskanaal

Onze chalets worden met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw tweede huis met zorg en aandacht wordt gerealiseerd.

Maatwerk vanuit een beproefde basis

U heeft de keuze uit een aantal basis chalets. Een basis chalet kunt u zien als een blank canvas dat u helemaal naar wens kunt samenstellen. Zo bepaalt u zelf de mate van luxe en comfort, zoals een extra slaapkamer, inbouwdouche, schuurtje of extra leefruimte. De keuze is reuze!

Wanneer u kiest voor Projectbouw Nederland uit Stadskanaal, kiest u voor professionaliteit en topkwaliteit. Wij gebruiken enkel de beste bouwmaterialen om zo een kwalitatieve chalet te realiseren. Ook geloven wij dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn: u kunt bij ons een chalet kopen voor een gunstige prijs. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van uw droomchalet. Zo isoleren wij de chalet zodat het ook in de winter goed vertoeven is.

Hoe gaat het met transport?

Wilt u een chalet op maat op uw eigen recreatiebedrijf? Wij zorgen ervoor dat uw chalet naar uw gewenste locatie wordt getransporteerd en geïnstalleerd. Onze service houdt daar niet op: wij zorgen ervoor dat uw chalet gereed is voor gebruik. Bij Projectbouw Nederland uit Stadskanaal kunt u rekenen op volledige ontzorging.

Voorbeelden van chalets, tiny houses en vakantiewoningen

Offerte of meer advies?